Hegedüs Levente

Többszörös maraton és félmaraton teljesítőnek mondhatom magamat és többször is láttam már, hogy más futók egy jó ügy mögé beállva jótékony futóként álltak rajthoz a Bátor tábor, a Suhanj alapítvány vagy más civil szervezet színeiben. Idén én is szeretnék egy jó ügy mögé beállni, ami egy plusz motivációt is ad, mivel így másokon is segíthetek, emellett pedig engem is jobb teljesítményre sarkall, mivel mások nevében is teljesítem a félmaratoni 21 kilométeres távot.

Miért választottam az Utcáról Lakásra Egyesületet? Korosztályom egyik sarkalatos problémája a lakhatás, ami minden eddiginél komolyabban próbára teszi azokat, akik most indulnak neki az életnek, most lépnek ki a munkaerőpiacra vagy csak szeretnének egy helyet, amit otthonnak nevezhetnek. Hiába tartozom a szerencsések közé, aki stabil fizetéssel rendelkezik és albérlettel, még így is messzi álomnak tűnik a saját ingatlan, miközben aki kevésbé van szerencsés helyzetben egy albérlet megfizetése is csak komoly lemondások árán valósulhat meg (vagy sajnos úgy sem). Ezért szeretnék részt a kampányban, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy egyre komolyabb probléma ma Magyarországon a lakhatás megoldása, az albérletárak meredek emelkedése miatt egyre többen kerülnek kiszolgáltatott helyzetbe. Mindeközben a kormány lakhatás teremtési és hajléktalan politikája is csak tovább generálja ezt a szomorú helyzetet.

Táv: Egyéni félmaraton

Ha szeretnél hozzájárulni a fenti összeg összegyűjtéséhez, mindenképp írd be a “személyes üzenet” rovatba: Hegedüs Levente

Kitűzött cél: 100.000 Ft