Önkéntesként az Utcáról Lakásba! Egyesületnél csatlakozhatsz egy csapathoz, akiket hasonló értékek hajtanak. Hozzájárulhatsz emberek életének segítéséhez és akár egy-két házkörüli felújítási képességre is szert tehetsz! Az önkéntesek munkája az Utcáról Lakásba! Egyesület működéséhez nélkülözhetetlen.
Csatlakozz te is, hogy a közösség részévé válj!

furas-opt

 

Önkéntesség felújításokon

Leggyakrabban önkénteskedési lehetőség a lakásfelújításaink kapcsán van, ehhez önkéntesnapjaikon tudsz csatlakozni. Önkéntesnapjainkon szaktudást nem igénylő, kisebb fizikai igénybevételt jelentő, de látványos feladatok elvégzésével lehet hozzájárulni munkánkhoz.

  • glettelés
  • festés
  • lakkozás
  • laminált padló lerakása
  • betonozás
  • sofőrködés

 

Az ULE-nél töltött első önkéntesnapom alatt annyira jól éreztem magam, hogy elhatároztam, ezt az élményt másokkal is meg akarom osztani. Jól esett a kétkezi fizikai munka, a többi önkéntes hasonlóan lelkes hozzáállása és a koordinátorok szakmai tudása engem is gazdagított. A következő alkalommal már a barátnőimmel kiegészülve egy születésnapi lakásfelújításra tértünk vissza. Túlzás nélkül állítom: ezen a napon nem csak én kaptam egy felejthetetlen ajándékot.” 

Ági, ULE önkéntes

Ha szeretnél értesülni a felújításokról vagy egyéb önkéntességgel kapcsolatos híreinkről és szívesen segítenél egyesületünknek, akkor csatlakozz az önkéntes csoportunkhoz, vagy iratkozz fel a kifejezetten az Önkéntes hírlevélre! 

Sok szeretettel várunk!

 


Feliratkozásodat nem tudtuk elmenteni, kérlek próbálkozz újra!
Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Legyél te is az ULE önkéntese!

Iratkozz fel önkénteseink hírlevelére!

A Brevo-t használjuk hírlevélküldésre, a kérdőív kitöltésével  hozzájárulsz, hogy a személyes adataidat a Brevo-n keresztül használjuk,  a személyes adatok használatáról itt olvashatsz: Brevo’s Privacy Policy.