Csatlakozz rendszeres adományozói közösségünkhöz és vegyél részt te is az otthonteremtésben!

Az elmúlt hónapokban nagy híre ment, hogy egy új, hatalmas projektbe kezdtünk. Az „Odakint, most szörnyek járnak” tüntetést követő közadakozásnak köszönhetően mostanra elmondhatjuk, hogy több egykori állami gondozott fiatal beköltözhetett azokba a lakásokba, amiket a ti felajánlásaitokból vehettünk meg. Hatalmas öröm ez mindannyiunknak, ugyanakkor fontos tudnotok, hogy Egyesületünk számára ez egy extrán vállalt feladat.

Lakhatási programjaink ettől teljesen függetlenül, külön kasszán működnek. S mivel továbbra sem részesülünk állami támogatásban, a stabil működés egyik fő zálogát a ti rendszeres adományaitok jelentik.

Idén már közel 500 embertársunkat tudjuk segíteni lakhatásban, munkakeresésben és egyéb elakadásaikban. Az igény azonban ennél jóval nagyobb, ezért mi sem állunk meg. A jövőben is azon dolgozunk, hogy mindenkinek legyen egy hely, amit otthonnak nevezhet!

A munka folytatásához Rátok is szükség van, ezért most nagy célt tűztünk ki. Keressük 100 új rendszeres adományozónkat! Legyél Te az egyik!

Jelöld be, hogy milyen gyakorisággal szeretnél támogatni minket. Az alapértelmezett beállítással rendszeres adományozónk leszel, de ezt most és később is bármikor módosíthatod.

Fizetés módja:

És hogy egészen biztosak legyetek abban, hogy támogatásotok jó helyre megy, a következő hetekben kövessétek közösségi oldalainkat, mert megmutatjuk, hogy mi minden zajlik a „kulisszák mögött”. Tartsatok velünk!