Támogass minket rendszeresen vagy egyszeri összeggel. Ezt legegyszerűbben az alábbi gombra kattintva teheted meg, ahol kiválaszthatod, milyen rendszerességgel és mennyivel szeretnéd támogatni munkánkat. Köszönjük szépen!

Banki átutalással is támogathatod a munkánkat:

Számlatulajdonos: Utcáról Lakásba! Egyesület
Magnet Bank, 16200151-18523939
IBAN: HU35 1620 0151 1852 3939 0000 0000
SWIFT/BIC kód: HBWEHUHB

 

Tárgyi adományozás

Egyesületünk többnyire kis alapterületű lakások felújításához és berendezéséhez gyűjt tárgyi adományokat. Fekvőhelyek, szekrények (sorolható, variálható), asztalok, székek, konyhabútorok a leginkább keresettek. Emellett szaniterek, lámpák, konyhafelszerelések (edények) és -gépek és nagyobb háztartási gépek (hűtőszekrény, mosógép, gáztűzhely – többnyire palackos, vagy palackossá alakítható) felajánlását várjuk.
Jó állapotú és tiszta tárgyakat tudunk fogadni.

A lakásfelújításokhoz építő- és burkolóanyagokat fogadunk örömmel.
Amit nem (vagy csak nagyon ritkán, célzottan keresve) tudunk befogadni: régi, nagydarab. ú.n. „kombinált” szekrényt, koloniál bútort, ágyneműt, függönyt, ruhaneműt, cipőket, könyveket.
A felajánlásokat az uleraktar@gmail.com címen várják a raktárosok. Kérjük a felajánlókat, hogy a nagyobb tárgyakról lehetőleg készítsenek fényképet.

Raktárkészletünk és az igények szinte naponta változnak, ezért nem minden esetben áll módunkban az adományok befogadása. Emellett szállítókapacitásunk is szűkös, ezért köszönettel vesszük, ha az adományozók beszállítják a raktárba az adományokat.