Megyes Melinda

Legutóbb a Nyugati téren találkoztam egy asztmás rohammal küszködő férfival, aki láthatóan segítségre szorult. Amíg a párom vizet hozott én beszélgettem kicsit vele. Ennyi figyelem elég volt neki ahhoz, hogy eleredjenek a könnyei, azt hiszem leginkább a kilátástalanság és teljes elmagányosodás miatt. Ez a történet nem különleges, teljesen mindennapos eset.

Abban egységes az ország, hogy utcán élő társainknak nem ott kellene meghúzniuk magukat. Mások más megoldásokban hisznek, én futásommal az ULE tevékenységére szeretném felhívni mindenki figyelmét. Jól szervezett és követhető munkájukkal azt teszik, ami szerintem a legjobb: lakásokat újítanak fel és fedelet biztosítanak a rászorulóknak. Őket támogatni kézzelfogható lehetőség mindenkinek!

A futás számomra öröm, a verseny örömét pedig erre a segítségnyújtásra szeretném használni. Utolsó pillanatos csatlakozóként pici összeget tűzök ki célul, ebben az a jó, hogy könnyen túlszárnyalhatjátok, amit nagyon – nagyon köszönök mindenkinek!

Táv: 21 km

Összegyűjteni kívánt összeg: 50.000 Ft

Ha szeretnél hozzájárulni a fenti összeg összegyűjtéséhez, mindenképp írd be a “személyes üzenet” rovatba: Megyes Melinda

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.