Ha szeretnél hozzájárulni munkánkhoz, anyagi támogatás, tárgyi adományok és önkéntes munka mellett arra is van lehetőséged, hogy a nagykövetünk legyél.

Több módon is csatlakozhatsz:

Sportnagykövet​

Akár versenyen indulsz, akár egyénileg készülsz egy kitűzött célra, a felkészülési időszak alatt tudsz kampányolni és segíteni otthonépítő munkánkat. Fuss, slackline-ozz, bringázz, állíts magad elé kihívást, és teljesítsd, miközben másokon is segítesz!

Bulinagykövet​

Ha közeleg egy számodra fontos esemény, például egy szülinap, rendezz (egyelőre online) adománygyűjtő bulit, ruhavásárt vagy mini árverést az ULE javára! Ajándék vagy belépő helyett kérj kisebb hozzájárulást az otthonépítő munkánkhoz.

Mit kell tudnod a nagykövetségről?

Ha támogatnád futóinkat, azt itt tudod megtenni!

“HomeRun csapatunkkal azt a célt tűztük ki, hogy együtt lefutjuk a Maratont (42 km) a 36. Spar Maratonon Október 10-én. Nem vagyunk profi sportolók, csak lelkes sportrajongók, és elhatároztuk, hogy a futásunkkal az Utcáról Lakásba! Egyesület munkáját támogatjuk. Lelkesen várjuk, hogy adománygyűjtésünkkel részesei lehessünk az egyesület küldetésének, hogy önálló lakhatást  és szociális támogatást nyújtsanak hajléktalan és rászoruló embereknek. Hiszünk abban, hogy mindenkinek kell egy hely, amelyet otthonnak nevezhet.”

HomeRun csapat, ULE Otthonteremtő Nagykövet-csapat
Táv: 42 km
Időpont: október 10.

 

“Hobbista tájékozódási futóként szuper érzés egy jól vagy kevésbé jól sikerült verseny után hazamenni és lezuhanyozni. Ezzel a kampánnyal azoknak szeretnék segíteni, akiknek ezek a dolgok nem érhetőek el ennyire magától értetődően. Korábban már többször támogattam önkénteskedéssel az ULE-t és más, a lakhatási szegénység ellen küzdő szervezeteket, most jött el az idő, hogy ezt jótékony sportolóként is megtegyem.
Adományod nekem is motivációt ad az edzésekhez, de a legfontosabb, hogy egy olyan szervezet támogathatsz, akik már hosszú évek óta bizonyítják: lehet tenni a hajléktalanság ellen!”

Máté, ULE Otthonteremtő Nagykövet
Táv: tájékozódási futó hosszútávú országos bajnokság
Időpont: október 9.Korábbi Nagyköveteink:

“Kiskoromtól kezdve érdeklődtem a szociális ügyek iránt. Először egy tanodában kezdtem el önkénteskedni, ahol sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam, majd A Város Mindenkié Pécs aktivistája lettem. Általuk ismerkedtem meg a lakhatás ügyével és megannyi problémájával. Ezen csoporton keresztül találtam rá az Utcáról Lakásba Egyesület csapatára, akik szintén a legkiszolgáltatottabb rétegek lakhatási helyzetén szeretnének segíteni. Idén is az ULÉ-t szeretném támogatni futásommal, hogy kiemelten fontos munkájukat tovább folytathassák és még több nélkülözőnek tudjanak lakhatást biztosítani.”

Péter, ULE Otthonteremtő Nagykövet
Táv: 4 félmaraton 1 maraton 
Időpont: augusztus 2. – szeptember 6 között

“Évek óta igyekszem támogatni az Utcáról Lakásba Egyesület! munkáját. Hol jótékony sporttal, hol házfelújítással, hol fizikai adományok szervezésével.
Idén indítom a 3. jótékony sportolói kampányomat és ezúttal emelem a tétet.
Augusztusban lesz a 30. születésnapom, aminek az apropóján egy augusztus végi félmaratont tűztem ki célul és a kerek évfordulón felbuzdulva 300 000 forintot szeretnék összegyűjteni az Egyesület javára.
Szuper lenne, ha a kilométereim örökbefogadásával hozzá tudnánk járulni az otthontalanság elleni küzdelemhez, hiszen mindenkit megillet az emberhez méltó lakhatás!
A támogatnál kérlek írd bele kommentbe, hogy Viki, Vikó, Rácz Viki – és/vagy bármi buzdító üzenetet, amit szeretnél, csak lássuk, hogy az én kampányomat támogatod!”

Viki, ULE Otthonteremtő Nagykövet

Táv: félmaraton Időpont: augusztus 29.

„Mi vagyunk az Opivarjak, az Opinion Builders cég jógacsapata. Egy kihívás teljesítése a célunk: a bakasana (azaz varjú póz) megtanulása és kitartása egy percen keresztül augusztus 19-i határidővel. Ezzel a projekten szeretnénk ULE nagykövetként támogatást gyűjteni a hajléktalan és rászoruló emberek számára.”

Opivarjak, ULE Otthonteremtő Nagykövet-csapat
Cél: varjú póz egy percen keresztül
Időpont: augusztus 19.

“Amatőr hosszútávfutóként a versenyekre való készüléssel szívesen gyűjtök adományt az Utcáról Lakásba Egyesület számára, hogy támogassam munkájukat, melynek célja, hogy önálló lakhatást nyújtsanak hajléktalan és rászoruló embereknek.”

Évi, ULE Otthonteremtő Nagykövet

Táv: 65 km Időpont: 2021. július 3.

“Juhász Imre vagyok, magyar-töri szakos tanár. Néhány éve már, hogy olykor ULE nagykövetté válok, mivel azt gondolom, hogy nagyon fontos és ritka munkát végeznek. Remélem, hogy az idei futásommal jelentősen gyarapszik majd a lakhatásra fordítható adományok összege!

Aki teheti, támogassa az egyesületet!”

 

Imi, ULE Otthonteremtő Nagykövet

Táv: félmaraton Időpont: 2021. július 10.