Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Papp Réka Kinga

Szeretem, ha az embereknek van hol lakniuk. Ez amolyan esztétikai igényem nekem, hogy emberhez méltó körülményeket juttassunk mindenkinek. És ha ez bármit is segít az ügyön, akkor akár még futni is hajlandó vagyok ennek érdekében. Pedig elég rosszul futok. Úgy nézek ki közben, mint egy vízzel félig felötltött nylonzacskó, amelyik kétségbeesetten előbbre hajigálja magát. De az Utcáról Lakásba Egyesület munkáját annyira fontosnak tartom, hogy simán megér nekem öt kilométernyi szánalmas szenvedést, ha ezzel segíthetem őket!

Papp Zsófia Gabriella

Kizárólag azért nem vagyok hajléktalan jelenleg, mert létező és válaszkész társadalmi hálóba születtem és maradhattam mind a mai napig. Azt vallom, hogy a támogatás jár mindenkinek. Minden tiszteletem az Utcáról Lakásba Egyesületé a temérdek és kitartó munkáért, így boldogan futom majd a 10 kilométert.

Kovács Vera

Kovács Vera vagyok, szociálpolitikus, aktivista, minden lében két kanál, az ULE alapítótagja, és munkatársa. Már több, mint tíz éve dolgozom a lakhatás ügyén, és ebből öt éve múlt, hogy az ULE színeiben. Nagy út elején vagyunk a kollégákkal, egy igazságosabb lakáspolitikáért indultunk el… Én pedig úgy döntöttem, hogy ebből most három kilométert futva teszek meg, ami teljesen őrült dolog tőlem: tíz éve nem futottam, szóval ezt nézzétek úgy, mintha a maratonomra készülnék. Egy métert alig ötven forintért lefutok, ennyire fontos nekem a dolog! Támogassátok a futásomon keresztül az Egyesület munkáját: célom, hogy 150 ezer forintot gyűjtsek össze a Kunyhóból Lakásba! programunk javára. A programban idén 6 család lakhatását teremtjük meg, ha úgy érzitek, ti is futnátok értük, akkor van még hely a csapatunkban

Badzsó Angéla

Mivel pénzem nincs a konkrét segítségnyújtásra, így segítek ahogy tudok ! 🙂 Ha kell akkor futással. Ez egy nemes ügy, és ha ezzel hozzájárulhatok ahhoz, valaki új életet kaphasson egy lakásban, örömmel teszem. Még akkor is, ha nagyon régen nem futottam már, most újrakedzem, és lefutom a távot, ami 5 km . Május 2.-tól minden nap  készülök majd a nagy futásra, és bízom benne, hogy a felkészülés alatt sikerül összegyűjtenem legalább 100.000.-ot is. 🙂

Lengyel Péter

Lengyel Péter nyugdíjas gépészmérnök vagyok. Az Utcáról Lakásba Egyesület tevékenységéről egy évvel ezelőtt hallottam először. Ez a civil szervezet szerencsétlen sorsú emberek lakáshoz juttatását tűzte ki céljául. Mivel szabad időm van és szeretek tevékenykedni, az idén tavasszal indult Mobilház programban, mint önkéntes építő rendszeresen részt veszek. De most egy nagy fába, akarom mondani távba fogtam, 7 km szeretnék lefutni  júniusban  egy jótékonysági futóversenyen, mint az ULE futó nagykövete. A célom 100.000 forint gyűjtése, hogy az idénre tervezett 6 lakást be tudjuk fejezni. Amennyiben lehetőséged van rá és egyet értesz céljainkkal,  kérlek támogasd futásomat. Minden lefutott méterem 14 forint. És ha kedved van, gyere fuss velünk a csapatban.