Nehezen tudnak legális, bejelentett munkahelyhez jutni azok az emberek, akik hajléktalanságban, lakásszegénységben élnek, vagy a társadalmi kirekesztés áldozatai. Van, akinek életkora, van akinek a legfrissebb végzettség hiánya a fő akadálya annak, hogy esélyt kapjon arra, hogy megmutassa, mire képes.

Számukra az igazi segítség, ha esélyt kapnak arra, hogy képességeiket, tudásaikat, munkaerejüket legális keretek közt tudják kamatoztatni. Nem segélyre várnak, fizetésért szeretnének hasznos munkát végezni.

 

Hogy találhatod meg, amit keresel?

Kereshetsz nálunk rövidebb vagy hosszabb távra munkavállalókat, alkalmi, vagy rendszeres feladatokra. Legyen az takarítás, kertészkedés, karbantartás, vagy kisebb javítások, mindenféle ház körüli munkák, egyre bővülő kínálattal állunk a munkaadók rendelkezésére.

Ha szükséged van valamire, nézd meg, hogy van-e nálunk. Ha igen, akkor rendeld meg az elérhetőségeinken, ha nem, akkor szólj, hogy találtál egy bővítési lehetőséget!

A cégednél rendszeresen kerestek embereket valamilyen feladatra? Nálunk megbízható, ügyes emberek hirdetnek, akik közül a legtöbben tartós munkahelyet keresnek. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot, ajánljatok hirdetőinknek munkát, vagy rendszeres megbízási lehetőséget.

 

Hogyan jelentheted be a munkavállalókat a legegyszerűbben?

Vannak olyan foglalkoztatási formák, melyekkel legálisan alkalmazhatunk munkavállalókat és viszonylag egyszerű ügyintézéssel jár, illetve nem kell sok járulékot fizetni. Ezek a háztartási munkavégzés és az egyszerűsített foglalkoztatás. Röviden összefoglaltuk ezek lényegét, innen letölthető.

Magánszemélyként a háztartási munkára létesített jogviszony a legegyszerűbb forma, ezzel a mindennapi élet, a háztartás kapcsán felmerülő tevékenységek végezhetőek adómentesen. Ilyen feladatok: lakás takarítása, főzés, mosás, vasalás, gyermekek felügyelete, házi tanítása, otthoni gondozás és ápolás, házvezetés, kertgondozás.

Bővebben a háztartási munkavégzésről – hivatalos NAV tájékoztató anyag

Ha valamilyen cég, vállalkozás, civil szervezet, vagy egyéb jogi személyiség szeretne alkalmazni valakit, akkor egyszerűsített foglalkoztatás keretében a legegyszerűbb ezt megtenni.

Bővebben az egyszerűsített foglalkoztatásról – hivatalos NAV tájékoztató anyag

 

Aktuálisan nincs szükséged munkavállalóra, viszont tetszik a kezdeményezésünk?

Ha nincs szükséged ház körüli segítségre, de nagyon örülsz, hogy egy ilyen új dolgot igyekszünk csinálni, akkor támogathatod a projektet az Utcáról Lakásba Egyesület számlaszámán Adj Munkát! Közleménnyel:

Magnet Bank, 16200151-18523939
Számlatulajdonos: Utcáról Lakásba! Egyesület

Oszd meg a hirdetéseinket, oszd meg az oldalunkat, segíts nekünk eljutni megrendelőkhöz!

Mondd el mindenkinek, hogy rengeteg hajléktalanságban, vagy szegénységben élő ember szeretne dolgozni, és a szegény emberek munkaerőpiaci diszkriminációja egyáltalán nem oké!